Din profil på dejtingsidor

När du registrerar dig på dejtingsidor ska du också skriva en personlig dejtingprofil. Den innehåller information om dig och kommer att synas för de andra medlemmarna på de dejtingsidor du lägger upp den på.

Bra profiler get större chanser att andra på dejtingsidor kontaktar dig. Här kommer tips som är bra att tänka på när du skriver din medlemsprofil.

1. Ta det lugnt när du skriver. Bra profiler kräver tid. Desto mer tid du lägger på att skriva din profil desto mera framgång kommer du ha på dina utvalda dejtingsidor.

2. Var alltid positiv! Alla har väl pratat med någon som alltid klagar på något? Negativt prat kan förstöra en träff. På dejtingsidor gäller samma sak. Undvik därför att uttrycka negativitet när du skriver din profil till en dejtingsida.

3. Var detaljerad och framhäv att du är unik. Skilj dig från mängden på dejtingsidorna och skriv sådant som andra inte gör i sina profiler.

4. Lägg in en bild. Undersökningar visar att foton gör andra betydligt mer intresserade för dig på dejtingsidor. För det mesta så läser inte folk ens profiler som saknar ej har en bild. Du blir utkonkurrerad av de andra medlemmarna på dejtingsidorna om du inte har en bild. Kom ihåg att även om du inte tycker att du är snygg så finns det garanterat någon annan som tycker det.

5. Var uppriktig! Är du ärlig på dejtingsidor, så kommer du få kontakt med andra människor som passar dig bättre. Är du inte uppriktig med vad du vill finna så kommer du aldrig att hitta något som vill ha samma saker som du själv vill.