Gratis dejtingsidor

Här listar vi de bästa dejtingsidor som erbjuder dejting gratis. De här sidorna är gratis att prova. Därför bör du registrera dig på flera stycken, eftersom du då kan få en känsla för vilken dejtingsida som passar dig bäst. Dejtingsidorna riktar sig till olika människor med olika personligheter, nedan kan du läsa mer om de olika dejtingsajterna som erbjuder dejting gratis.

De bästa sidorna för gratis dejting

Match.com
Match är en av de äldsta dejtingsidorna i Sverige och har väldigt många medlemmar. Helt enkelt nätdejting för den som vill något välbeprövat. Denna gamla trotjänare är idag en av Sveriges bästa dejtingsidor. Genom gratis registrering skapar du en profil och kan börja leta efter intressanta dejter. Match uppgraderade nyligen sitt system med bättre och fler funktioner. Här granskas alla medlemar manuellt efter registrering, för att hålla en seriös stämning bland medlemmarna.

Be2
Väldigt populär tjänst med massor av medlemmar. Be2 har faktiskt femhundratusen medlemmar i Sverige, samt över 14 miljoner på deras globala dejtingsidor. Här är det kvinnorna som är flest, faktiskt är 3/5 av användare kvinnor. Detta gör sidan till ett bra val för män som söker kvinnor.
Som sagt är det gratis att gå med hos Be2. Men även här måste man ha ett betalkonto för att ta del av vissa funktioner. Be2 skiljer sig mot andra dejtingsidor, t.ex. Meetic då Be2 erbjuder kontaktgaranti. Kontaktgaranti betyder att varje användare garanteras att de kommer utbyta meddelanden med minst 10 andra användare, annars får man fri förlängning av betalkontot.

eDarling
eDarling är i vår åsikt en av de absolut bästa nätdejtingsidorna just nu. Här har man definitivt sneglat på konkurrensen och snappat upp ett och annat. eDarling erbjuder de funktioner plockade från de flesta andra dejtingsidor. Du finner funktioner som t.ex. ett smart säkerhetssystem, samt deras egna IdealPartner-personlighetstest. Dessutom så finner du ett flertal välskrivna artiklar med tips och råd till dig som just börjat med nätdejting. Till exempel en bra skriven beteendekodex. Om du blir en premium-medlem så erbjuds du dessutom kontaktgaranti!
Upptäck eDarling här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *