Be2

Be2 hjälper dig hitta rätt partner med personlighetstester.

★★☆ (2.2 av 5)

Be2 är en dejtingsida som använder matchmaking för att hjälpa dig hitta rätt partner. Du fyller i ett personlighetstest som parar ihop dig med en lämplig person baserat på era svar. Det betyder att du inte behöver söka själv bland alla medlemmar. Smart!

Tips: Be2 erbjuder just nu gratis prova-på!

Användarnas omdömen

”Jag fann min kärlek en Novemberkväll och sedan dess är allting toppen. Vi är verkligen lyckliga tillsammans! Tack be2 för att ni hjälpt mig hitta henne. Utan er hjälp skulle jag inte kunnat träffa denna fantastiska kvinna.”

Sven

Sven

Träffade sin partner på be2

”Jag var trött på att kolla igenom tusentals opassande profiler på andra sidor. Med be2 var det annorlunda. Min matchningslista var enkel att använda och den skickar mig endast matchningar relevanta till min utbildning och intressen.”

Linn

Linn

träffade sin partner på be2

Detta är Be2

  • Passar de över 18 år
  • Medlemmar över hela landet
  • Erbjuder gratis prova-på
  • Matchmaking med personlighetstest
  • Dejtingsajt och dejting app

Recension

Be2 fokuserar på matchmaking för att hjälpa dig hitta rätt partner. Det grundar sig i ett vetenskapligt framtaget personlighetstest. Det verkar fungera bra i våra tester, och är ett spännande nytt sätt att nätdejta. Det är dock värt att tänka på att det här inte är den största dejtingsidan på marknaden. Därför kan vissa ha svårare att matchas med lämpliga medlemmar, eftersom deras värderingar och intressen kanske helt enkelt inte finns representerade bland Be2’s medlemmar. Det är som sagt inget vi stött på hittills men det är en av anledningarna till att vi gillar Be2’s prova-på erbjudande. Det låter dig testa sidan helt gratis för att själv utvärdera om den fungerar för dig och din personlighet.

Det är lätt att navigera och använda Be2. Efter att du skapat ett konto börjar du med att svara på flera frågor om dig själv och om vad du söker hos er partner. Det är svaren på dessa frågor som Be2 sedan använder i sin matchnings-funktion för att para ihop dig med lämpliga medlemmar på sidan. Det innebär att du inte själv behöver sinna och kolla igenom hundratals profiler för att hitta någon som kan passa dig.

Be2 är en trygg dejtingsajt, och Be2 har lyckats bra med att skapa en seriös stämning bland medlemmar. Antagligen är det deras matchmaking funktion som hjälper till här, eftersom den automatiskt hjälper att para ihop medlemmar som delar värderingar.

Sammantaget är det här en bra dejtingsida som visar bra resultat på våra kriterier: trygghet, användarvänlighet, och funktionalitet. Det som drar ned betyget är det lite högre priset, samt att det finns lite färre medlemmar än hos vissa andra dejtingsidor, exempelvis Match.

Betyg: ★★☆☆ (2.2 av 5)

Prova Be2 gratis

Just nu erbjuder Be2 gratis prova-på konto. Kom igång med matchmaking redan idag!