Gratis dejtingsidor

Här listar vi de bästa dejtingsidor som erbjuder dejting gratis. De här sidorna är gratis att prova. Därför bör du registrera dig på flera stycken, eftersom du då kan få en känsla för vilken dejtingsida som passar dig bäst. Dejtingsidorna riktar sig till olika människor med olika personligheter, nedan kan du läsa mer om de olika dejtingsajterna som erbjuder dejting gratis.

De bästa sidorna för gratis dejting

1. Match

Match är vår favorit bland alla dejtingsidor!
★★★★★

Match är en av de äldsta dejtingsidorna i Sverige och har väldigt många medlemmar. Helt enkelt nätdejting för den som vill något välbeprövat. Denna gamla trotjänare är idag en av Sveriges bästa dejtingsidor. Genom gratis registrering skapar du en profil och kan börja leta efter intressanta dejter. Match uppgraderade nyligen sitt system med bättre och fler funktioner. Här granskas alla medlemmar manuellt efter registrering, för att hålla en seriös stämning bland medlemmarna.

2. Elitsinglar

Elitsinglar är för dig med höga ambitioner.
★★★★

Elitsinglar är en dejtingsida som vänder sig till singlar med högskoleutbildning och krävande karriärer. Det är inte för alla, men om du passar in på den beskrivningen kommer du hitta likasinnade människor här. Det gör det enklare för vissa, men exkluderar andra. Elitsinglar erbjuder gratis registrering så du kan känna på ifall det är för dig.

3. Be2

Be2 använder personlighetstester.
★★★☆☆

Be2 är en av våra favoriter bland gratis dejtingsidor. Be2 använder sig av ett personlighetstest för att matcha ihop dig med andra singlar. Det innebär att du behöver lägga mindre tid på att själv söka efter en lämplig partner.

Vad ingår i dessa gratis dejtingsidor?

De dejtingsidor vi listat här på sidan erbjuder både gratis registrering och betalkonto för premiumfunktioner. Generellt gäller principen att du kan skapa ett gratis konto för att se hur dejtingsidan fungerar och om den är något för dig, men om du vill få tillgång till allt den har att erbjuda så behöver du teckna ett betalkonto.

Det är ungefär som med musiktjänsten Spotify, du kan lyssna gratis men om du vill spara låtar och slippa reklamen så behöver du teckna Premium.

De funktioner som du får tillgång till gratis är oftast följande:

  • Kontoregistrering och skapa profil
  • Personlighetstest
  • Sök bland andra singlar
  • Upptäck andra singlar nära dig

Vissa funktioner behöver du däremot betala för:

  • Osynlighetsläge
  • Se vilka som är intresserade av dig
  • Ta bort reklam
  • Gå på singelevents

Finns det helt gratis dejtingsidor?

Ja, dock är det inga som vi rekommenderar. Det beror helt enkelt på att dessa gratis dejtingsidor är reklamfinansierade, alltså tjänar de sina pengar på att visa reklam för dig och på att rikta denna reklam med din personliga information. Eftersom dejting för många är något personligt och privat, så anser vi att denna praktik inte är lämplig och vi rekommenderar enbart dejtingsidor som inte går ut på att sälja reklam.