Elitsinglar

Elitsinglar riktar sig till dig med höga ambitioner.

★★★★☆ (4.2 av 5)

Elitsinglar är en dejtingsajt för dig med högskoleutbildning eller som gjort karriär. Här hittar du likasinnade medlemmar som är ambitiösa, är uppe i karriären, och söker en partner som också är det. Det finns inte lika många medlemmar som på vissa andra dejtingsidor, men det är en mer exklusiv grupp som finns här.

Tips: Elitsinglar erbjuder just nu gratis prova-på!

Användarnas omdömen

”När vi möttes kändes det som vi känt varandra länge. Vi älskar varandra och har förlovat oss!”

dejtingsidor favicon

Tommy

Träffade ann på Elitsinglar

”Jag har aldrig mött någon som jag kommer så bra överens med som Henrik. Vi vill alltid samma sak och vi delar både värderingar, smak och framtidsvisioner. Därför rekommenderar jag Elitsinglar till alla mina singelvänner.”

dejtingsidor favicon

Elsa

träffade Henrik på Elitsinglar

Detta är Elitsinglar

  • Passar de över 30 år
  • Medlemmar över hela landet
  • Erbjuder gratis registrering
  • Både dejtingsajt och dejting app
  • Matchmaking funktion
  • Inriktar sig till akademiker och karriärister

Recension

Elitsinglar hymlar inte med att de fokuserar på att attrahera högpresterande ambitiösa medlemmar. Det gör det till en lite mer exklusiv dejtingsida som har en lite äldre målgrupp. Här är de flesta över 30år, och Elitsinglar säger själva att sidan passar allra bäst för de i åldrarna 30-55.

Det här är inte Sveriges största dejtingsida. Eftersom Elitsinglar riktat in sig till en lite smalare målgrupp: de med högskoleutbildning eller som gjort karriär, så hittar du inte lika många medlemmar här som på t.ex. Match. Däremot upplever vi att eftersom de medlemmar som finns här delar värderingar och ambitioner, så är det en mycket effektiv tjänst för att hitta en lämplig partner. Du behöver helt enkelt inte lika många medlemmar eftersom de som passar dig redan finns här.

Elitsinglar är lättanvänt och modernt. Allt fungerar så som du förväntar dig, oavsett om du väljer att använda dejtingsidan eller deras dejting app. Här kommer du inte stöta på svårigheter och det går fort att komma igång.

Elitsinglar är en pålitlig och trygg dejtingsajt. Eftersom det inte finns lika många medlemmar har företag goda möjligheter att se efter stämningen och upprätthålla en bra ton mellan medlemmar.

Sammantaget är det här en mycket bra dejtingsida som presterar väl på våra kriterier: trygghet, användarvänlighet, och funktionalitet.

Betyg: ★★★★ (4.2 av 5)

Prova Elitsinglar gratis

Just nu erbjuder Elitsinglar gratis prova-på konto. Kom igång med nätdejting nu också!