Match.com

Match.com är en seriös dejtingsida för alla åldrar.

★★★★★ (5 av 5)

Vi tycker Match är Sveriges bästa dejtingsajt just nu. Match har otroligt många medlemmar vilket gör det lätt för alla att hitta en lämplig person att dejta. Dessutom har Match många smarta funktioner som hjälper dig hitta rätt, och är även mycket lättanvänt både på dator och mobil.

Tips: Match erbjuder just nu gratis registrering så att du kan testa utan kostnad.

Detta är Match

  • Passar alla åldrar
  • Många medlemmar över hela landet
  • Erbjuder gratis registrering
  • Både dejtingsajt och dejting app
  • Matchmaking funktion
  • Seriös sajt med god stämning

Användarnas omdömen

”Vi flyttade ihop 2009, gifte oss 2010 och är fortfarande gifta! Vi försöker ofta skriva gulliga sms till varandra.”

dejtingsidor favicon

Helena

Träffade sam på match

”Vi är lustbo dvs vi behåller våra lägenheter och träffas när vi har lust vilket är ofta. Vi älskar varandra och pussar och kramar när och var som helst. Vi visar att vi är lyckliga!”

dejtingsidor favicon

Thomas

träffade marie på match

Recension

Det vi gillar bäst med Match är att allting är noga uttänkt för att göra det så enkelt som möjligt för dig att få kontakt med andra medlemmar. Det finns smarta funktioner som hjälper dig hitta någon som uppfyller dina önskemål.

Dessutom har Match en lättanvänd dejtingsajt och en praktiskt dejtingapp som låter dig skriva med andra medlemmar var du än befinner dig.

Match är en av Sveriges största dejtingsidor med många medlemmar, vilket betyder att den är väldigt väl anpassad även för dig som inte bor på en större ort. Eftersom många medlemmar betyder att du har bättre chanser att det finns andra personer på Match i närheten av där du bor.

Match är fokuserade på att erbjuda en trygg och seriös dejtingsajt. De har personal som kollar igenom nya profiler för att säkerställa att det är riktiga människor och inte lurendrejare. De har också kundtjänst som du kan kontakta när som helst för att få hjälp och som kan svara på frågor.

Allt som allt tycker vi Match är en mycket bra dejtingsida som uppfyller alla våra kriterier: trygghet, användarvänlighet, och funktionalitet.

Betyg: ★★★★★ (5 av 5)

Testa Match helt gratis

Just nu kan du skapa en gratis prova-på konto hos Match. Börja dejta redan idag!